De winst voor uw bedrijf

Efficiënte telecommunicatie begint met eenvoud, een balans tussen mogelijkheden en kosten. Faciliteiten die samenvallen met uw bedrijf, en bovenal met duidelijke afspraken over abonnementen en service. 

Telecom Care Limburg vereenvoudigt een complexe materie. Zonder termen als IP-VPN, APN en PVC creëren wij oplossingen die u in staat stellen beter te communiceren tegen lagere kosten. 

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Mobiele telefonie

Ontdek naadloze mobiliteit met onze mobiele telefoniediensten. Kies uit een scala aan abonnementen en topmerken, ondersteund door ons betrouwbare netwerk. Blijf verbonden, waar je ook bent.

Vaste telefonie

Betrouwbare vaste telefonieoplossingen voor jouw bedrijf. Van heldere gesprekskwaliteit tot uitgebreide functies, we leveren communicatie die altijd binnen handbereik is.

Internet

Stap in de wereld van snelle en betrouwbare internetverbindingen. Met onze expertise en partners leveren we internetdiensten die jouw behoeften overtreffen. Verken online zonder grenzen.

Partners

We bouwen we op sterke samenwerkingen met toonaangevende telecomaanbieders, waaronder Vodafone, KPN en Ziggo. Dagelijks zetten we ons in om jou de beste verbinding te bieden. Onze selectie mobiele toestellen komt enkel van gerenommeerde merken, en in geval van schade vertrouwen we op erkende serviceaanbieders voor snelle reparaties.

Bij Telecom Care Limburg streven we naar connectiviteit die niet alleen krachtig is, maar ook altijd veilig en betrouwbaar.

Leuk u te ontmoeten!

Ik ben Jean Pierre, de trotse eigenaar van ons Telecom Care Limburg-team. Of je nu nieuwsgierig bent naar onze diensten, vragen hebt over je verbinding of gewoon zin hebt in een praatje, ik sta altijd voor je klaar.

Wil je in contact komen? Geef me dan gerust een belletje, whatsappje of mailtje via onderstaand formulier. Wat voor jou het handigst is, is voor mij ook goed.

Meestgestelde vragen

We begrijpen dat vragen over onze diensten belangrijk zijn. Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen om je beter op weg te helpen. Heb je meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Wij bieden uitgebreide telecomdiensten voor bedrijven, waaronder mobiele telefonie, vaste telefonie en internetoplossingen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf altijd optimaal verbonden is.

Wij bieden hoogwaardige mobiele toestellen van gerenommeerde merken zoals Apple, Samsung, Nokia, HTC en Sony Ericsson tegen scherpe prijzen aan.

Onze internetdiensten zijn altijd up-to-date met de nieuwste beveiligingseisen. We werken samen met betrouwbare partners en zorgen ervoor dat jouw verbinding veilig en betrouwbaar blijft.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De snelste manier is via de telefoon, maar je kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier of WhatsApp. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste telecomoplossingen voor jouw bedrijf.