Mobiele telefonie

Alles draait om jouw verbinding. Met een uitgebreide reeks telefoonabonnementen, inclusief E-SIM, SIM-only en meer, stemmen we onze diensten af op jouw specifieke behoeften.

We helpen je kosten te optimaliseren met onze gratis analyse van mobiele telefonie facturen.

In samenwerking met deze bedrijven leveren wij mobiele telefonie oplossingen:

Mobiele abonnementen

Bij Telecom Care Limburg hebben we de vrijheid om uit een breed scala aan telefoonabonnementen te kiezen, en we creëren de ideale abonnementsvorm die aansluit bij jouw behoeften.

Wat je ook nodig hebt, wij helpen je. E-SIM, SIM-only, veel belminuten nodig met weinig mobiele data of juist andersom, we hebben het voor je. Jouw unieke voorkeuren vormen de bouwstenen van jouw ideale mobiele abonnement, omdat maatwerk ons sterkste signaal is.

Mobiele toestellen

Telecom Care Limburg heeft een uitgebreide collectie GSM / PDA toestellen. Deze toestellen kunnen wij tegen een scherpe prijs aanbieden. Als je een toestel nodig hebt informeer dan vrijblijvend naar onze prijzen.

Wij leveren o.a. de volgende merken:

Apple, Samsung, Nokia, HTC en Sony Ericsson

Onafhankelijk advies

Heb je wel eens kritisch gekeken naar uw kosten van jouw mobiele telefoonverkeer?
9 van de 10 keer is hierop een besparing mogelijk! Ook MKB klanten met 2 of 3 mobiele aansluitingen kunnen al voor besparing in aanmerking komen.

Wij maken een vrijblijvende analyse van je mobiele telefonie facturen. Omdat wij een onafhankelijke aanbieder zijn kunnen wij een objectief advies geven.

Gebruikers met

Teveel belminuten 87%
Teveel mb's 83%
Te hoge abonnementskosten 86%