Internet

Wij begrijpen dat succesvolle communicatie en samenwerking tegenwoordig digitaal plaatsvinden, waarbij medewerkers op verschillende locaties naadloos moeten kunnen (video)bellen, vergaderen en informatie delen.

Onze zakelijke internetdiensten bieden de nodige snelheid en betrouwbaarheid, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten terwijl wij voor een sterke internetconnectiviteit zorgen. 

In samenwerking met deze bedrijven leveren wij internet oplossingen:

Ons glasvezel internet

Een modern bedrijf kan niet zonder een snelle internetverbinding. Medewerkers (video)bellen, chatten en vergaderen online op verschillende locaties. We leveren daarom zakelijk internet naast onze  bestaande diensten. Dit gaat dus verder dan alleen het leveren van internetverbindingen. We denken graag met je mee als partner zodat je zelf niet continue hoeft bezig te zijn met de ontelbare mogelijkheden die er geboden worden, wij stemmen af op jullie behoeftes.

Ben jij er klaar voor?

De markt van breedbandverbindingen is in transitie. Er is een grotere vraag naar hogere download- en uploadsnelheden ontstaan door verdere digitalisering. 

De technische limieten van COAX aansluitingen worden bereikt en DSL aansluitingen worden de komende jaren gefaseerd opgeheven. Glasvezel internet wordt de nieuwe norm.

Kracht van COAX

De COAX-technologie biedt een volledig afgeschermde signaaldraad, waardoor je geniet van verbeterde signaalkwaliteit en hogere snelheden dan traditionele DSL-verbindingen, zoals die van KPN.

Met COAX-internet worden snelheden bereikt tot 1200/100 Mbps (down/up), hoewel dit nog niet overal beschikbaar is. Dit geldt ook voor Ziggo-verbindingen, waarbij de snelheid afhankelijk is van de afstand. COAX is aantrekkelijker dan DSL, dankzij de significant hogere snelheden. Oorspronkelijk bedoeld voor tv-signalen, biedt COAX nu een krachtig alternatief met bredere beschikbaarheid in vergelijking met DSL, dat voornamelijk beperkt is tot woonwijken.

Zakelijk DSL internet

Met zakelijk DSL internet wordt informatie via koperen kabels verstuurd over het oude KPN telefonienetwerk. Hierdoor wordt dit type verbinding ook wel internet via de telefoonlijn genoemd. Omdat je gebruik kan maken van bestaande infrastructuur is dit type verbinding snel te leveren en érg kostenefficiënt.

Via deze technologie kan je een maximale snelheid van 200/60Mbps (down/up) halen. Je maximale snelheid op locatie is sterk afhankelijk hoever je van de (wijk)centrale af zit. Daarnaast gaat downloaden sneller dan uploaden en deel je de kabel met buurtgenoten.

Deze koperaansluitingen worden de komende jaren uitgefaseerd en krijgen veel gebouwen in Nederland een glasvezelaansluiting.  Mogelijk is glasvezel daarom nu al een betere oplossing dan koper (mits beschikbaar op aansluitadres).