Telecom Care Limburg

Telecom Care Limburg vereenvoudigt een complexe materie. Zonder termen als IP-VPN, APN en PVC creëren wij oplossingen die je in staat stellen beter te communiceren tegen lagere kosten.

En dat is winst voor jouw bedrijf.

Jarenlange expertise

Een organisatie die sinds 2004 als zelfstandig en onafhankelijk Telecom dealer actief is op de Limburgse markt.
In 2004 zijn wij gestart onder de naam Wolfs Mobile Mind. Anders als die naam doet denken doen wij naast mobiele telefonie ook alle andere voortkomende zaken met betrekking tot telefonie zoals vaste telefonie, Hosted telefonie (bellen over internet) Internetverbindingen en betreffende hardware. Vandaar in 2013 onze naamwissel naar Telecom Care Limburg.
Als kleine onderneming zijn wij makkelijk bereikbaar voor het MKB en zijn onze oplossingen betaalbaar en kostenbesparend.
Doordat wij onze dienstverlening (op afstand) dusdanig goed hebben ingeregeld is het bedrijf doorgegroeid naar een bedrijf waarbij grenzen worden verlegd. Intresse in een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak.

Service

Flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht voor uw telecommunicatieproblemen

Bereikbaar

Ons team staat altijd voor je klaar. 24-uurs service dienst, 7 dagen per week

Kennis

Blijvend investeren in perfectionering van kennis, organisatie en mogelijkheden

Kwaliteit

Beste kwaliteit garantie door samenwerking met gerenommeerde partners

Verder dan alleen advies

Wij weten dat telecommunicatie nodig is om uw corebusiness te regelen. Als Telecom Care Limburg nemen we graag jouw zorgen uit handen en zijn je aanspreekpunt. Storingen,  facturatievragen, verhuizing of naamswijzigingen, wij lossen jouw vragen en/of problemen op.