Telecom Care Limburg

Telecom Care Limburg vereenvoudigt een complexe materie. Zonder termen als IP-VPN, APN en PVC creëren wij oplossingen die je in staat stellen beter te communiceren tegen lagere kosten.

En dat is winst voor jouw bedrijf.

Jarenlange expertise

Een organisatie die sinds 2004 als zelfstandig en onafhankelijk Telecom dealer actief is op de Limburgse markt. Doordat wij onze dienstverlening (op afstand) dusdanig goed hebben ingeregeld is het bedrijf doorgegroeid naar een bedrijf waarbij grenzen worden verlegd.

Onze Limburgse klanten maken een zulke goede mond tot mond reclame dat zich ook klanten van buiten Limburg zich aangemeld hebben, en die helpen wij natuurlijk graag snel en vakkundig.

In 2004 zijn wij gestart onder de naam Wolfs Mobile Mind. Anders als de naam doet denken doen wij naast mobiele telefonie ook alle andere voortkomende zaken met betrekking tot telefonie. Vandaar in 2013 de naamwissel naar Telecom Care Limburg en sinds kort ook onder de naam Telecom Care Nederland actief. Als kleine onderneming zijn wij makkelijk bereikbaar voor het MKB en zijn onze oplossingen betaalbaar en kostenbesparend.

Service

Flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht voor uw telecommunicatieproblemen

Bereikbaar

Ons team staat altijd voor je klaar. 24-uurs service dienst, 7 dagen per week

Kennis

Blijvend investeren in perfectionering van kennis, organisatie en mogelijkheden

Kwaliteit

Beste kwaliteit garantie door samenwerking met gerenommeerde partners

Verder dan alleen advies

Wij weten dat telecommunicatie nodig is om uw corebusiness te regelen. Als Telecom Care Limburg nemen we graag jouw zorgen uit handen en zijn je aanspreekpunt. Storingen,  facturatievragen, verhuizing of naamswijzigingen, wij lossen jouw vragen en/of problemen op.